avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vinderea bunurilor in timpul unui proces, inainte de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vinderea bunurilor in timpul unui proces, inainte de inceperea executarii silite

buna ziua!
va rog sa ma ajutati....
am avut un accident cu masina, cel care m-a lovit mi-a dat RCA-ul lui, asta prin 2011, am dus masina la service cu asigurarea respectiva, crezand ca totul e ok. Dupa aproximativ 1 an am primit de la sevice-ul respectin instiintare ca am de plata la ei o suma f mare, reparatia masinii, intrucat societatea de asigurari nu a vrut sa acopere reparatia. Am refuzat sa platesc si service-ul m-a dat in judecata. In timpul procesului eu am vandut masina, nici prin cap nu m-a trecut ca o sa pierd procesul. ..
am pierdut procesul, a urmat executarea silita, insa nu au ce sa imi execute, deoarece nu sunt angajata si nici nu am nici un bun pe mine.Singurul bun era masina care am vandut-o in timpul procesului. Acum patronul service-ului ma ameninta ca imi face dosar penal pt ca am vandut masina,desi eu am vandut-o inainte de pronuntarea sentintei. Va rog sa imi spuneti daca imi poate face si una ca asta!
multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:02, 24 Martie 2014
Nu poate sa va faca una ca asta. Daca avea indicii ca urmeaza sa vindeti masina in vederea sustragerii de la executare silita trebuia sa ceara instituirea masurii asiguratorii a sechestrului. Dar asa ... asta e!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vinderea bunurilor in timpul unui proces, inainte de inceperea executarii silite crd1982 crd1982 buna ziua! va rog sa ma ajutati.... am avut un accident cu masina, cel care m-a lovit mi-a dat RCA-ul lui, asta prin 2011, am dus masina la service cu ... (vezi toată discuția)
Reparatie ineficienta cu asigurare. BODROS GHEORGHE BODROS GHEORGHE buna ziua am fost lovit intr-o intersectie cu sens giratoriu. am rezolvat cu actele la asigurator ,si m-a trimis intr-un service autorizat, cu care ... (vezi toată discuția)
Am gasit masina lovita in fata casei, cum procedez? cata-bog cata-bog Buna ziua. Mi-am gasit masina ce era parcata in fata casei, lovita si zgariata. Nu stiu cine a lovit-o deci nu o pot repara pe asigurarea vinovatului. Eu am ... (vezi toată discuția)