avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 SRL debutant
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

SRL debutant

Buna ziua,daca infintez un srl debutant pot participa la licitatii?si unde pot gasi o lista cu codurile caen pe care pot lucra.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 19:48, 24 Martie 2014
Conf art 3 alin 1 lit e OUG 6/2011un SRL-D poate avea în obiectul de activitate cel mult 5 grupe de activitate prevăzute de clasificarea activităţilor din economia naţională în vigoare (CAEN Rev. 2). În cele 5 grupe de activitate nu pot fi incluse ca obiecte de activitate ale societăţii următoarele: intermedieri financiare şi asigurări, tranzacţii imobiliare, activităţi de jocuri de noroc şi pariuri, producţie sau comercializare de armament, muniţii, explozibili, tutun, alcool, substanţe aflate sub control naţional, plante, substanţe şi preparate stupefiante şi psihotrope, precum şi activităţile excluse de normele europene pentru care nu se poate acorda ajutor de stat.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitãþi excluse de normele europene cu privire la ajutorul de stat andruscaa43 andruscaa43 Hello tuturor, Conform OUG ptr stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor apartinand intreprinzatorilor tineri (debutanti) ,Art. 3. (1) e) ... (vezi toată discuția)
Am srl d caen 4781 pot vinde băuturi? Larisa și hajni Larisa și hajni Bună ziua am o întrebare am srl d caen 4781 pot vinde băuturi alcoolice și țigări an bar și am magazin mic cu alimente mulțumesc (vezi toată discuția)
Srl-d, ce pot comercializa? bosbos bosbos Buna ziua, doresc sa deschid un srl-d pt un magazin mixt la tara. Vreau sa comercializez un pic de toate de la alimente, tigari, detergenti,sosete,lenjerie ... (vezi toată discuția)