avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL-D, ce pot comercializa?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL-D, ce pot comercializa?

Buna ziua, doresc sa deschid un srl-d pt un magazin mixt la tara. Vreau sa comercializez un pic de toate de la alimente, tigari, detergenti,sosete,lenjerie intima si unele nimicuri care ar putea intra in codul caen 4711, vanzarea cu amanuntul in magazine nespecializate. Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi si ce coduri caen pot folosi. Sau ce este indicat sa deschid pt un magazin satesc? Va multumesc si astept mesajele voastre
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 12:29, 24 Octombrie 2015
Buna ziua,
La un SRL-D, conf art 3 alin lit e OUG 6/2011, puteti include "în obiectul de activitate cel mult 5 grupe de activitate prevăzute de clasificarea activităţilor din economia naţională în vigoare (CAEN Rev. 2). În cele 5 grupe de activitate nu pot fi incluse ca obiecte de activitate ale societăţii următoarele: intermedieri financiare şi asigurări, tranzacţii imobiliare, activităţi de jocuri de noroc şi pariuri, producţie sau comercializare de armament, muniţii, explozibili, tutun, alcool, substanţe aflate sub control naţional, plante, substanţe şi preparate stupefiante şi psihotrope, precum şi activităţile excluse de normele europene pentru care nu se poate acorda ajutor de stat"
In cazul dvs puteti folosi codurile CAEN 4711 si 4719.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-d pe cod caen 4711? razvanstroe razvanstroe Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie. Am fost azi la ONRC sa-mi deschis un srl-d (minimarket in zona rurala) si dupa cateva ... (vezi toată discuția)
Srl debutant lalu2013 lalu2013 Buna ziua,daca infintez un srl debutant pot participa la licitatii?si unde pot gasi o lista cu codurile caen pe care pot lucra. Va multumesc (vezi toată discuția)
Am srl d caen 4781 pot vinde băuturi? Larisa și hajni Larisa și hajni Bună ziua am o întrebare am srl d caen 4781 pot vinde băuturi alcoolice și țigări an bar și am magazin mic cu alimente mulțumesc (vezi toată discuția)