avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Diurna externa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Diurna externa

URGENT!!!!!!!!!!!
Am inregistrat pentru o intrep.individuala, al carui administrator isi desfasoara activitatea in germania diurna externa in suma de 70 euro pe zi. La controlul , acestia mi-au dat jos toate sumele aferente acestora deoarece nu au stampile....acum imi calculeaza penalitati la impozit, dar si contributie la sanatate...

Ce pot face?#-o#-o
Ultima modificare: Luni, 24 Martie 2014
mirela stanasila, utilizator
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 09:03, 25 Martie 2014
Contestatie la Ministerul de finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere, persoana fizica cu venituri din activitati independente (asigurari) dannutzz dannutzz Am primit zilele trecute de la Casa de Asigurari de Sanatate Mures, o decizie de impunere pentru venituri din activitati independente, perioada 2008-2010 (1461 ... (vezi toată discuția)
Diurna este considerata drept salarial sau nu? sibianro sibianro In cazul unei firme romanesti care detaseaza angajati proprii la activitati proprii pe care le desfasoara in strainatate (NU este vorba de firma de plasare a ... (vezi toată discuția)
Persoanele fizice autorizate plãtesc asigurãrile de sãnãtate de 2 ori? cornelia.timpau cornelia.timpau Buna ziua, Am infiintat un PF in anul 2004 pentru taximetrie, ieri am primit o adresa de la finante prim care mi se comunica faptul ca trebuie platite ... (vezi toată discuția)