avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Vanzare instrumente stomatologice
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Vanzare instrumente stomatologice

Buna seara , am si eu o intrebare , daca as dori sa infiintez o firma si sa cumpar instrumente stomatologice din China pe care sa le revind in Romania ... este posibil ? trebuie sa indeplinesc anumite conditii pentru asa ceva ? si ce trebuie sa fac pentru a putea revinde aceste lucruri daca le iau pe firma .... Multumesc :wave:

Alte discuții în legătură

Acte necesare unui srl pt preluare si comercializare samburi de nuca MARISKA MARISKA Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu informatii referitoare la conditiile legale pe care trebuie sa le indeplinesc pe SRL-ul pe care il am deja pt a putea ... (vezi toată discuția)
Import china mogo mogo Salutare! Sunt PFA, infiintata mai mult pentru servicii si prin urmare nu era eficient sa fiu platitor de TVA. Am oportunitatea de a cumpara niste ... (vezi toată discuția)
Vanzari pe net fara firma exterminator86 exterminator86 Buna seara! As avea si eu o intrebare. Exista vreun fel de problema daca, sa zicem, imi fac o pagina web prin care clientii sa comande anumite produse pe ... (vezi toată discuția)