avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare unui SRL pt preluare si comercializare ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare unui SRL pt preluare si comercializare samburi de nuca

Buna seara!
Va rog sa ma ajutati cu informatii referitoare la conditiile legale pe care trebuie sa le indeplinesc pe SRL-ul pe care il am deja pt a putea prelua samburi de nuca de la producatori legali si a-i revinde.
Stiu ca e nevoie sa am un anumit cod Caen, ce ma intereseaza este de ce acte am nevoie pt a cumpara pe firma. Problema este ca multi dintre micii producatori nu au nici un act, ei au cativa nuci de pe care vand samburii, fara a avea certificat de producator.
Al doilea punct ar fi care sunt actele de care am nevoie pt a putea revinde la vrac samburii colectati; nu vorbesc de procesare. Si ma intereseaza procedura pt Romania, pt a putea preda mai departe unei alte firme si de tari din Uniunea Europeana.
Multumesc anticipat pt raspunsuri,
Monica

Alte discuții în legătură

Comercializare bijuterii (inele logodna, verighete aur si pietre pretioase) magazin online terminus1 terminus1 Buna seara, Doresc sa deschid un magazin online ce vinde verighete si inele de logodna din aur si pietre pretioase. Pentru inele si verighete am gasit ... (vezi toată discuția)
Srl asociat unic iopo iopo Buna seara, am in plan infiintarea unui srl cu asociat unic caen 6203. Voi inchiria servere web din America, UK si Romania, si le voi revinde sub pachete de ... (vezi toată discuția)
Obtinere declaratie de conformitate si certificat de calitate trifan25 trifan25 Buna seara, Am o mare dilema si nu gasesc raspunsuri clare pe niciun fel de forum. Am un SRL-D,si doresc sa import legal anumite produse din SUA ... (vezi toată discuția)