avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... D 205 depusa gresit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

D 205 depusa gresit

Am depus D 205 pentru anul 2013 in data de 06.02.2014, dar din greseala am omis sa selectez anul 2013. Deci D 205 a fost inregistrata ca pentru anul 2014. In data de 24.03.2014, dupa primirea unei Notificari de la ANAF , am depus aceeasi D205 dar am schimbat anul cu 2013 , iar pentru anul 2014 am depus o rectificativa cu 0 lei. Oare am procedat corect? Mai sunt pasibile de amenda??!!!! Cei de la finante din localitatea unde locuiesc nu stiu ce sa imi spuna............
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 16:09, 26 Martie 2014
Buna ziua,

Depinde foarte mult de organul fiscal competent. In mod normal ar trebui sa primiti amenda, deoarece nu ati depus declaratia in timp, motiv pentru care ati si fost notificat.

Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completarea d205 - salariatii detasati Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am un salariat detasat la o alta unitate. Noi am depus declaratia 205 pe 0, intrucat la noi contractul este suspendat in baza detasarii. ... (vezi toată discuția)
Modul de anulare unui debit constituit printr-o decizie de ajpis edit1948 edit1948 Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati intr-o problema care s-a creat dintr-o greseala, si anume : In anul 2016 la o firma asociatii si-au ridicat ... (vezi toată discuția)
Dividende repartizate unei persoane juridice romane MIV MIV Am repartizat dividende actionarilor pentru anul 2012 in 2013. Actionarii sunt pers fizice dar si o pers juridica. Am depus 205 pentru actionari pers. Fizice ... (vezi toată discuția)