avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Birou intermedieri vanzari auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Birou intermedieri vanzari auto

Am incheiat un contract de vanzare-cumparare a unui autoturism adus de ``afara`` la un birou de intermedieri auto, am primit contractul si numerele rosii dar nu am primit certificatul fiscal de la vanzator fara de care nu pot inmatricula masina. Cum pot obliga acest birou sa-mi trimita acest certificat?
Cel mai recent răspuns: marianrus1962 , utilizator 11:09, 25 Martie 2014
Obligatia prezentarii certificatului fiscal nu intra in sarcina biroului de intermedieri ci strict a vanzatorului bunului mobil
De multe ori se practica tranzactionarea auto prin birouri de intermedieri,tocmai datorita faptului ca vanzatorii fie se inregistreaza cu debite un urmarire,fie nu au inregistrat in evidenta fiscala auto
Solutionarea intrarii in posesia certificatului fiscal o puteti face fie amiabil cu vanzatorul,fie apeland initial la mediator,eventual instanta de judecata
Nu pot solicita certificatul fiscal al vanzatorului de la primarie in calitate de cumparator?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedumerire inmatriculare masina cu numere rosii expirate Ciumpy94 Ciumpy94 Buna seara ! Doresc sa cumpar un autoturism adus din Spania in urma cu 4 ani , care a stat timp de 2 ani abandonat in fata blocului , vandut apoi mai departe ... (vezi toată discuția)
Inseleciune cu un autoturism Mariusbily09 Mariusbily09 Salutare ! Cineva care ma poate ajuta cu un sfat.?.am cumparat in urma cu cateva zile un autoturism din zalau.proprietarul mi -a dat briful numere rosii mai ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara fiscal crtsorin crtsorin Buna ziua. Am si eu o intrebare inlegatura cu inmatriculatul unui vehicul pe care l-am cumparat de la o persoana care l-a adus din olanda iar acuma nu mai ... (vezi toată discuția)