avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salarizare bugetara in 2014
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salarizare bugetara in 2014

Un salariat personal contractual necalificat incadrat in functia de ingrijitor fara vechime in munca are salariul de incadrare minim pe economie - 850 lei in luna iunie 2014 va avea - 900 lei iar un muncitor calificat acum fara vechime are 894 lei iar in luna iunie va avea 900 lei. Va pare corecta procedura ? Gresesc eu grila de salarizare? In luna iunie muncitor necalificat = muncitor calificat . Sa nu mai vorbim de celelalte functii si publice cu studii superioare care stau pe loc din 2010.

Alte discuții în legătură

Salariul de baza 2015 - ingrijitor personal contractual unitate bugetara duni duni Cum se calculeaza salariul unui ingrijitor in ian. 2015? Salariul din grila de salarizare in vigoare ptr bugetari OG 10/2008 675 lei + spor de vechime 169 lei ... (vezi toată discuția)
Contracte 2011 - cor 2011 - indicii de salarizare? pacepa_2001 pacepa_2001 Buna ziua. Vad ca nu se stie deocamdata nimic de noul contract colectiv #-o#-o#-o... 1.In ce conditii de salarizare, ma refer la indici, s-ar incadra, pe ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale realest25 realest25 Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Sunt bugetar, sunt muncitor calificat si am o vechime de 35 de ani. Cu toate acestea vreau sa mentionez faptul ca sunt ... (vezi toată discuția)