avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum se face executarea unei datorii ?
Discuție deschisă în Executare silită

Cum se face executarea unei datorii ?

Am cistigat un proces cu o primarie de sector. Au sa imi plateasca cheltuieli de judecata. Am fost la executor. Acesta zice ca a pus poprire pe cont-conturile respectivei primarii . De un an de zile astept sa imi iau banii. Ce hirtie trebuie sa vad care sa imi arate ca a facut acest lucru ? ( ca a pus poprire pe cont)
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:13, 25 Martie 2014
Adresa de infiintare a popririi
Multumesc .
Cum arata ? Ce denumire are ?
Sigur se numeste poprire ?
Tocmai v-a zis d-na avocat mai sus ca e vb de poprirea pe conturi.
Adresele astea sunt trimise de executor la multe banci unde ar putea primaria sa aibe conturi. Conturile sunt blocate si cand intra bani in ele sunt virate executorului.
Problema e ca nu trebuie sa stati in pasivitate, ci sa insistati cu cereri la executor macar din 6 in 6 luni.
Cum arata o adresa? E o hartie scrisa cu antet si stampila pe ea. Anunta ca s-a infiintat poprire pe conturile debitoarei si interzice bancii sa elibereze suma inscrisa in titlul executoriu.
Puteti merge la executor sa vedeti dosarul, ce acte de executare s-au facut.
Ultima modificare: Marți, 25 Martie 2014
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariala arabolu arabolu Buna ziua. M-a fost adus la cunostinta ca in urma cererii unui creditor, un executor judecatoresc a pus poprire pe salariu,situatie pe care o accept ca fiind ... (vezi toată discuția)
Poprire la banca, dar sc nu are conturi deschise angyandreescu angyandreescu In momentul transmiterii adresei de poprire, la banca respectiva societatea in cauza nu avea niciun cont deschis. S-a comunicat executorului ca SC nu are ... (vezi toată discuția)
Proprire salar danuta2002 danuta2002 Buna ziua.Un executor a infiintat o proprire pe salariul meu in cuantun de 1/3 din salariu. Totodata a trimis o adresa de blocare a contului bancar in care mi ... (vezi toată discuția)