avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Cum sunt protejate proprietatea intelectuala si ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Cum sunt protejate proprietatea intelectuala si dreptul de autor?

Buna ziua! Spuneti-mi va rog cum se stabilesc drepturile de autor si care sunt masurile de prevenire a plagiatului sau furtul proprietatii intelectuale. Editurile, sau tipografiile verifica daca materialul prezentat este original sau copiat, atunci cand se adreseaza cineva pentru editarea unei carti? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: laura-jurist , utilizator 14:39, 25 Martie 2014
cadrul legal in domeniu il gasiti in Legea 8/1996, cu modificarile ulterioare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt intelectual daniel.turtoi daniel.turtoi Buna ziua , am si eu o nedumerire , ce inseamna furtul intelectual ? si ce implica acesta la ce este incadrat si ce raspundere am ? si sa fiu mai ... (vezi toată discuția)
Plagiat lucrare de disertatie nastaseanamaria nastaseanamaria Buna ziua. Ieri trebuia sa-mi sustin lucrarea de disertatie. In schimb, fara a exista o lista initiala cu persoanele care sunt respinse pe motiv de plagiat, ... (vezi toată discuția)
Intrebare furt intelectual morgans morgans Buna sunt un utilizator nou in aceasta comunitate si as dori daca e posibil un raspuns la o simpla intrebare. Datele problemei : 1. Se da un ziar online ... (vezi toată discuția)