avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plecarea de acasa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plecarea de acasa

Am 21 de ani ...si am o mare problema cu familia mea implicit cu tatal meu...se implica foarte mult in deciziile mele si de multe ori totul se termina la cearta si bataii.
As vrea sa plec de acasa ...dar cum stiu ca nu ar fi de acord ..as vrea sa stiu cum pot sa fac sa plec din casa stiind si el de mine ..ca nu sunt o fugara nu sunt o infractoare sa fug...dar as vrea sa nu imi interzica sau sa dea in mine sau sa se implice in decizia de a pleca ...Va rog din suflet ajutati.ma .Ce ar trebuii sa fac sa plec fara sa ma retina cu forta sa altceva...:(
Dar cum fac sa pot pune restrictie? sa se mai aproprie de mine...ca sincer va spun imi este foarte frica cand ma gandesc ca voi pleca sau cum trebuie sa fac sa plec...As fugi de acasa mi se pare cea mai usoara solutie..dar nu as vrea sa sufere vreun soc din partea mea :( Ajutati.ma va rog.
Deja.. cred ca glumiti. Cum plecati ? Va imbracati si iesiti pe usa. Stati linistita ca nu sufera nimeni un soc, lasati un bilet.
Restrictie nu ii puneti dvs, cititi in link ca de aia vi l-am pus.
Fiind majora are acest drept.
Orice incercare de oprire a unui major de a parasi un spatiu poate fi considerata ca fiind o lipsire ilegala de libertate.
Multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. am o problema majora cu părinții . nu ma lasa sa ... Hdjsjsjs Hdjsjsjs Buna seara. Am o problema majora cu părinții . Nu ma lasa sa fac ce simt si ce vreau cu viata mea am stat de vorbă foarte deschis cu ei nu ma inteleg cu ... (vezi toată discuția)
Buna seara in decembrie fac 18 ani.vreau sa plec de acasă că ... Narcisa Ciupercă Narcisa Ciupercă Buna seara In decembrie fac 18 ani.Vreau sa plec de acasă că nu mă mai înțeleg cu părinții mei de când vorbesc cu logodnicul meu ,el are 22 ani . Din ... (vezi toată discuția)
Va implor ajutatima oarecare oarecare Sunt disperat sunt in ultimul stagiu de teroare mi-e teama de mine:(( Am sa incep cu mama decedata tata acoolic eu si sora mea locuiam la bunica pana cand ... (vezi toată discuția)