avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Intabularea provizorie
Discuție deschisă în Executare silită

Intabularea provizorie

Apartamentul meu a fost vandut la licitatie.Noul proprietar a depus cerere ptr intabulare provizorie si a avut termen de solutionare data de 18 martie.Astazi am scos extrasul informativ in care se arata ca cererea adjudecatarului nu a fost inca solutionata.
Intrebare
Care este datade la care incep sa se scurga cele 30 zile de intabulare provizorie, cea la care s-a prezentat adjudecatarul la Oficiul de cadastru cu cererea de intabulare sau data la care s-a solutionat in fapt aceasta cerere?
De exemplu, daca cererea a fost depusa pe 5 martie, dar s-a solutionat pe 27 martie, cand se considera ca a inceput intabularea provizorie, pe 5 martie sau pe 27 martie ?

Alte discuții în legătură

Abuzuri in procesul de executare silita mihai1667 mihai1667 Apartamentul meu a fost scos la licitatie si adjudecat acum aproape 3 luni.Eu sunt plecat temporar din tara, la munca Executorul nu a mai facut de atunci ... (vezi toată discuția)
Se poate reactualiza somatia de plata inscrisa ptr un imobil pe masura ce se fac recuperari partiale (prin vanzari la licitatie)din suma datorata initial? husseincudop husseincudop Am fost executat silit ptr .restante la plata unui credit ipotecar. La a treia licitatie apartamentul a fost adjudecat de catre un cumparator. [b]In ... (vezi toată discuția)
Adjudecare imobil cu sarcini la licitatie publica Lentian Lentian Buna ziua, In data de 18 08.2015 am participat la o licitatie publica si am fost declarat adjudecatarul uni apartamanent. Am platit in termen pretul integral ... (vezi toată discuția)