avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit

Buna ziua! Daca o persoana fizica foloseste masina strict in interes de serviciu (are domiciliul intr-o localitate iar pt desfasurarea activitatii trebuie sa se deplaseze in alta localitate) poate deduce integral amortizarea masinii pentru calculul impozitului pe venit?(mentionez ca aceasta depaseste1500 lei) . Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:16, 30 Martie 2014
Impozitul pe venit se aplica asupra veniturilor.
Care este statutul dvs.: salariat sau persoana care obtine venituri din cativitati independente?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile prin pfa tra65 tra65 Buna ziua, Sunt un incepator in business. Recent (o saptamana) am infiintat un PFA si inca nu-mi este clar ce cheltuieli se pot deduce, pe o astfel de ... (vezi toată discuția)
Deducere personala din indemnizatia de presedinte al asociatiei de proprietari prettydaniola prettydaniola Buna ziua, de aproape 3 ani sunt presedintele unei asociatii de proprietari, incasand o indemnizatie lunara neta de 200 lei, in baza unui contract de ... (vezi toată discuția)
Benzina deductibila pfa Marcu2014 Marcu2014 Buna ziua, Stiu ca acest subiect a fost discutat si rediscutat, inca nu reusesc sa gasesc un raspuns sigur. Am auzit multe variante, de tot felul legat de ... (vezi toată discuția)