avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Prima casa - imobil nefinalizat
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Prima casa - imobil nefinalizat

Buna ziua,

Doresc sa achizitionez un apartament prin intermediul programului Prima Casa 4 (prin CEC Bank). Apartamentul se afla intr-un imobil in curs de finalizare (va fi gata in mai putin de o luna; in momentul de fata, se lucreaza la finisaje: gresie, faianta, parchet samd). Banca ne solicita, printre altele, un proces verbal de predare-primire. Dezvoltatorul are acest proces-verbal, insa este redactat cu obiectiuni, constructia nefiind finalizata (dateaza din septembrie 2013).
Intrebarea mea este: putem primi creditul in aceasta situatie sau avem nevoie de acest proces-verbal fara obiectiuni? Mentionez ca dorim sa aplicam pentru plafonul maxim pentru locuinte noi (66.500 EUR).

Alte discuții în legătură

Finalizare promisiune vanzare-cumparare imobil in constructie sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua Mama me si eu am semnat o promisiune de vanzare-cumparare imobil in constructie. (la notar) Finalizarea imobilului este 1 martie 2018. Cladirea ... (vezi toată discuția)
Casa la cheie ce inseamna termenul de "casa la cheie", va rog? ... divergentu divergentu Casa la cheie Ce inseamna termenul de \"casa la cheie\", va rog? Am incheiat un contract cu un constructor pentru casa la cheie. Am achizitionat terenul si ... (vezi toată discuția)
Calcul valoare impozabila constructie noua neterminata. dodoambra dodoambra Va salut Am o problema. Am construit o casa ( de fapt \"extindere si mansardare\" la o constructie veche). Autorizatia de constructie am avut-o in anul 2014 ... (vezi toată discuția)