Revin cu o noua intrebare cu privire la contul poprit. Am prezentat in mesajele trecute faptul ca mi sa pus poprire pe contul de salariu.Deoarece nu mai sunt angajat (din motive neimputabile mie )si nu mai primesc drepturi banesti in acest cont, am mers la banca unde am cerut inchiderea acestuia. Am primit raspunsul ca nu se poate deoarece este infiintata aceasta poprire. In acest cont este o suma care este oprita din ultimele drepturi banesti si care asteapta sa fie directionata catre cesionarul care ai cerut poprirea. Intrebarea mea este ; daca nu mai primesc nici un ban in acest cont ,iar lunar banca retine din sold (suma poprita ),comisionul de administrare ,de ce nu pot sa inchid acest cont caci nu am de castigat nici eu ,nici firma popritoare care de altfel nu a dat nici un semn ca iar interesa acei bani. Castigul este doar al bancii care gratie unei legi care nu le permite sa inchida un cont poprit (bucuria lor ca au de unde trage bani ).Daca puteti sa-mi dati o solutie de rezolvare ,astept si va multumesc
Poprire salariu
cipry_blue
Buna ziua!
In momentul in care la firma unde lucrez s-au virat banii in contul angajatilor am fost singurul care aveam contul de salariu 0. In urma ... (vezi toată discuția)
Poprire salariala
arabolu
Buna ziua. M-a fost adus la cunostinta ca in urma cererii unui creditor, un executor judecatoresc a pus poprire pe salariu,situatie pe care o accept ca fiind ... (vezi toată discuția)