buna seara.sunt cu psihicul la pamant.acum 2 ani am sustinut un examen la o unitate militara din buzau,pentru a ocupa un loc in cadrul atelierului de croitorie ce se infiinta in acea unitate.au fost 19 posturi.dupa mai multe sesiuni au fost admise 19 persoane printre care si eu(fiind admisa in prima sesiune).am sustinut proba practica(scrisa si tehnologica),sportiva si psihologica si urma sa ne activeze dandu-ne gradul de subofiteri si spunandu-ne ca ne vor angaja pe 1 mai 2012,examenul avand loc in perioada 19-23 aprilie 2012.nici pana azi nu ne-a mai contactat cineva.am scris petitii la smfa,smg,dmru,mapn.am primit cam acelasi raspuns,,sunt admisa dar nu sunt bani la buget".in mai 2013 au angajat 5 persoane fara sa fim anuntati si noi sau ca se va face o noua selectie dintre noi,ceea ce a fost ilegal dupa parerea mea deoarece nici pana azi nu ne-a contactat cineva sa ne spuna daca ne mai angajeaza sau nu.ce pot face?cum sa castig ceva ce mi se cuvine.am fost si la televiziune si un fost ministru al apararii a fost invitat in direct si ne-a spus ca trebuia asigurat intai bugetul si apoi dat examenul.avem sanse de castig daca dam in judecata ministerul?va multumesc
NImeni nu va poate spune exact daca aveti sau nu sanse intr-un astfel de litigiu.
Insa puteti incerca intrucat inca suneti in termenul de prescriptie al dreptului la actiune - 3 ani de la data când obligaţia devine exigibilă şi debitorul trebuia astfel s-o execute.