avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Deducere personala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Deducere personala

Sunt angajata cu un salariu de 1535 lei, cu grad de handicap grav. La calculul salariul net beneficiez de deducere personala, neavand in intretinere nici o persoana. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:14, 26 Martie 2014
Da, beneficiati de deducere personala , conform art.56 C.fisc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariat cu handicap care are in intretinere copil cu handicap georgetag georgetag salariatul cu handicap care are in intretinere un copil cu handicap, ambii gradul unu, care este coeficientul de deducere salariala sau cum se procedeaza la ... (vezi toată discuția)
Deduceri din impozitul pe salariu pentru copii boicuoana boicuoana buna as dori si eu daca se poate sa stiu cat anume valoreaza deducerea de salar ,eu am trei copii si cine anume poate beneficia de aceasta (vezi toată discuția)
Deducere personala beta88 beta88 Buna ziua!Eu lucrez la 2 firme cu cate 4 ore la fiecare la o firma de aprox 5 ani,iar la cealalta de aprox 3 ani,nu pot beneficia de deducere personale?pentru ... (vezi toată discuția)