avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Spatiul verde din jurul blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Spatiul verde din jurul blocului

Buna ziua,
locuiesc la parterul unui bloc cu 4 etaje. Geamurile apartamentului meu dau intr-o gradina din spatele blocului, iar vecina care sta deasupra mea a imprejmuit acea gradina cu un gard si a pus lacat la poarta. Aceasta doamna hraneste pisicile, aruncand resturi de mancare pe geam, toate astea se aduna sub geamul meu, miroase foarte urat....Am iesit sa fac curatenie acolo, am sarit gardul, caci nu am cum sa patrund altfel in gradina, dar am fost gonita de aceasta vecina. La fel se intampla si cu gradina din fata. Este pazita de alti vecini si cand copilul meu a calcat acolo, a fost alungat. Practic, cativa locatari au impartit intre ei aceste gradini, transformandu-le in curti proprii si nu permit nimanui sa patrunda acolo. Intrebarea mea este: au dreptul sa-mi interzica accesul pe spatiul verde din jurul blocului, motivand asta cu faptul ca l-au amenajat din banii lor si "'il detin"' de multi ani?
Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 13:27, 26 Martie 2014
Aspectul ca spatiul din jurul imobilului este curatat si ingrijit de catre unii proprietari este de laudat
Avand in vedere ca spatiul verde din jurul blocului apartine domeniului public nu este legal a se restrictiona accesul
iar vecina care sta deasupra mea a imprejmuit acea gradina cu un gard si a pus lacat la poarta. Aceasta doamna hraneste pisicile, aruncand resturi de mancare pe geam, toate astea se aduna sub geamul meu, miroase foarte urat..


Raspuns:
Aspectul ca spatiul din jurul imobilului este curatat si ingrijit de catre unii proprietari este de laudat


Radio Erevan este intrebat:
- Este adevarat ca Vladimir Vladimirovici a primit cadou o masina?
Radio Erevan raspunde:
- Da, este adevarat, dar nu era vorba de o masina, era vorba despre o bicicleta, si nu i-a fost daruita i-a fost furata.

Deci spatiul de care vorbeste utilizatoarea nu este ingrijit, este neingrijit si miroase urat!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate spatiu verde/alee intrare in bloc locatar_abuzat locatar_abuzat Buna ziua, As dori sa aflu si eu cum mai este legea in momentul de fata. In proprietaria cui se afla: 1. spatiul verde din jurul blocului, cel ingradit cu ... (vezi toată discuția)
Balcon la parter emine emine Buna ziua, Locuiesc (cu chirie) intr-un bloc de 4 etaje la parter. Proprietarul a construit in urma cu cativa ani (inainte ca eu sa inchiriezl) un balcon in ... (vezi toată discuția)
Constructie gard fara autorizatie/obstructionare acces dborsanu dborsanu Buna seara, Pe scurt: una din cele 6 scari ale blocului. Vecina noua la parter de un an. De cand a venit doar reclamatii, defrisare gradina acum o luna, iar ... (vezi toată discuția)