avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna ziua,
Va ro spuneti-mi, daca am optat pt ccc 2 ani si as dori sa ma intorc la serviciu inainte ca, copilul sa implineasca 1an, beneficiez de stimulent?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:28, 26 Martie 2014
Beneficiati de stimulentul de insertie dar doar dupa ce implineste copilul 1 an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supliment insertie Luciana30 Luciana30 Buna ziua, Am o fetita nascuta pe 8.11.2012 si sunt in concediu de crestere copil pana la 07.10.2013. Din 07.10 sta sotul acasa o luna cu fetita. In aceste ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie??? r_vosy r_vosy Buna ziua! As vrea sa ma intorc la munca cu 5 luni mai devreme ca bebelusul sa implineasca 2 ani, mentionez ca am optat pt 2 ani. Daca ma intorc la munca mai ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie chirea chirea Buna ziua , va rog frumos am nevoie de un raspuns concret , sunt in concediu de crestere copil, acum copilul are 7 luni iar eu de pe 1 octombrie , mai ... (vezi toată discuția)