avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilantul contabil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilantul contabil

bilantul contabil este public? unde este depozitat? ce lege defineste bilantul si continutul lui.?
Cel mai recent răspuns: GeorgianaBalinisteanu , utilizator 17:05, 26 Martie 2014
Daca intri pe mfinante.ro si dai la informatii fiscale si bilanturi,unde iti apar datele firmei care te intereseaza jos ai :Indicatorii financiari conform bilantului depus pentru anul:alegi anul si iti apar date din bilant.
Buna ziua,

Continutul situatiilor financiare, care includ si bilantul, este reglementat de Ordinul 3055/2009. Alte acte normative care fac referire la acestea sunt Legea contabilitatii 82/1991, precum si ordinele care apar in fiecara an cu formularele aferente situatiilor financiare.

Situatiile financiare se depun la autoritatile fiscale competente in termenele legale, si sunt publicate pe site-ul Ministerului de Finante aici:
[ link extern ]

Numai bine
Multumesc din suflet de ajutor. Sunt studenta in strainatate si am avut placerea de a face lucrarea de diploma despre bilantul contabil romanesc iar cartile care mi'au fost date nu contineau informatii clare si suficiente .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare fara lichidare - implicatii fiscale negrea camelia negrea camelia Buna ziua, Am o societate fara activitate din 2006 , preluata in 2008 .Din acte am vazut ca nu se depusese declaratia fara activitate la 31.12.2006 . Am ... (vezi toată discuția)
Bilant depus cu un alt cod de inregistrare anamariamoiseb anamariamoiseb Buna ziua, am depus un bilant cu un alt cod de inregistrare, am remediat problema cu acel bilant, adica am depus iar cu noul cod de inregistrare corect, dar ... (vezi toată discuția)