avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita pentru imprumut bancar
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita pentru imprumut bancar

In 2008 am luat un imprumut de la o banca (50.000 ron) Am achitat ratele lunar pina in 2012 cind am ramas fara servici. Am primit acum doua luni de la un executor judecatoresc adresa prin care mi se comunica faptul ca banca a trecut prin acest cabinet la executarea silita a bunurilor mobile si imobile , adresa la care este anexata si incuviintarea judecatoriei pentru executare, printr-o incheiere de sedinta.
Mentionez ca nu este un credit ipotecar , este un credit de nevoi personale numai pe numele meu fara giranti sau coplatitori. Acum doua saptamini a primit sotul meu o adresa prin care este invitat la cabinet pentru a solicita scoaterea la vinzare a locuintei noastre proprietate comuna. Ce pot sa fac dati-mi va rog un sfat. Dupa 2012 am mai achitat din credit dar sume mai mici decit rata stabilita prin contract
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Plata rate la credit - poprire salariala Hamann Hamann Buna ziua, in 2007 am facut trei credite in valuta, in EURO mai exact, primul (la Raiffaisen), credit de nevoi personale cu ipoteca pe un apartament, al ... (vezi toată discuția)
Executare silita anymicu anymicu Va rog sa ma ajutati in legatura cu evitarea executarii silite pentru un credit de nevoi personale in valoare de 16000 lei, pe care l-am contractat in 2009 la ... (vezi toată discuția)
Banca poate pune sechestru pe o casa care e luata luta prin credit ipotecar de la o alta dan_a dan_a in 2007 am luat un credit ipotecar impreuna cu sotul meu ,el este titularul creditului iar eu sunt girant pentru el,pe actele casei suntem trecuti amandoi.Tot ... (vezi toată discuția)