avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Comert online
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Comert online

Buna ziua,

as dori sa stiu care sunt conditiile legale pentru a putea vinde diverse branduri romanesti (de ex, plafar...) in strainatate (online).

multumesc
Cel mai recent răspuns: oana_miew , utilizator 17:59, 30 Martie 2014
Sunt multe conditii legale pentru comertul online.

In primul rand, ar trebui sa ai inregistrata o forma juridica (societate comerciala, PFA). Apoi, sa respecti legislatia privind drepturile consumatorilor, datele cu caracter personal si altele.

Ar trebui sa apelezi la consultanta juridica personalizata pentru o privire corecta de ansamblu asupra legislatiei aplicabile.
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua,
va multumesc pentru raspunsul detaliat; sa inteleg ca, daca v reau de ex. sa vand produse marca "plafar" (sau orice alta marca...) in afara tarii, nu am nevoie sa semnez vreun contract cu "plafar"?

Seara buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultatie referitoare la vanzare produse de marca online Sorin_AB Sorin_AB Care sunt cerintele legale pentru a putea vinde, online, in Romania, diverse branduri de renume (de ex: Adidas, Puma, Everlast, Nike, Lonsdale, Lee Cooper, New ... (vezi toată discuția)
Magazin online vanzarea hainelor de firma, branduri cunoscute Dragan94 Dragan94 Buna ziua am tot cautat pe net si pe acest forum si nu am gasit nimic concrect nici da nici nu. Deci doresc sa imi deschid un magazin online de haine in care ... (vezi toată discuția)
Magazin online haine firma din ue mirceabescu mirceabescu Am o mare nelamurire careia incerc sa ii gasesc solutie de cateva saptamani. Vreau sa imi deschid un magazin online de haine de firma ( Calvin Klein, Gucci, ... (vezi toată discuția)