avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 165
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 165

Unde depun cerere la legea 165,am cerere la legea 10,18,1 si am depus si notificarile in 2001 dar nu am recuperat nimic din doua casa si vreo 50ha de teren,va rog sa ma indrume cineva ce trebuie sa fac si unde trebuie sa merg,unul dintre terenurile care am cerere de retrocedare si la insusit primarul deci va dati seama de ce nu am primit nimic.Va multumec.

Cel mai recent răspuns: pusa2mimi , utilizator 19:58, 26 Martie 2014
Depinde de stadiul în care se află fiecare dosar.

Legislaţia în materie a suferit numeroase modificări. Pentru a vă putea descurca în acest hăţiş legislativ, cea mai bună soluţie ar fi aceea a angajării unui avocat.
Depuneti cerere la primarie si specificati numerele de la cererile anterioare, eu asa am facut si am primit deja raspuns ca cerere mea se va solutiona in termen legal. Dvs trebuie numai sa aveti rabdare ca termenul la L 165 este anul 2016, daca nu primiti imobilele solicitate (sau despagubiri) aveti optiunea sa dati in judecata comisia de retrocedare. Atunci va trebuie avocat! O seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 165 - unde se depune cererea? ContSters295489 ContSters295489 Unde depun cerere la legea 165,am cerere la legea 10,18,1 si am depus si notificarile in 2001 dar nu am recuperat nimic din doua casa si vreo 50ha de teren,va ... (vezi toată discuția)
Legea 165 prevede suspendarea tuturor actiunilor in revendicare ? Florin933 Florin933 Legea 165 prevede suspendarea tuturor actiunilor in revendicare ?Daca da pana cand?Am angajat o casa de avocatura si am facut plata integral si de 9 luni de ... (vezi toată discuția)
Intrare in posesie terenuri- eliberare titlu proprietate katya-catalina katya-catalina Buna ziua! Bunicul meu, desi are pamant in comuna unde a locuit, primaria nu a eliberat pentru acest pamant titlul de proprietate( in perioada comunista ... (vezi toată discuția)