avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... PFA- contract furnizare energie electrica
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

PFA- contract furnizare energie electrica

Buna seara,
Doresc sa deschid un magazin alimentar pe un PFA. Spatiul l-am obtinut prin contract de comodat de la o persoana fizica. Trebuie sa fac contract cu ENEL ( cu aviz tehnic de racordare pe PFA) ? In acest caz un PFA este considerat persoana juridica?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: florentinadaniela , utilizator 21:48, 28 Martie 2014
nu, PFA ramane ca atare. poate ganditi ca poate fi asimilat cu o persoana juridica
La ENEL mi s-a spus ca sunt agent economic si ca trebuie sa inchei contract de furnizare energie ca persoana juridica. Exista un extras de lege care ma poate ajuta ?
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

contract furnizare energie electrica pentru pfa florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Doresc sa deschid un magazin alimentar pe un PFA. Spatiul l-am obtinut prin contract de comodat de la o persoana fizica. Trebuie sa fac contract cu ... (vezi toată discuția)
Bransament electric ady09 ady09 buna ziua, va rog o informatie in cazul in care socrul meu detine un spatiu, am facut bransamentul electri pe numele lui persoana fizica cum pot ca factura de ... (vezi toată discuția)
Somatie furnizor de energie electrica LuminitaT LuminitaT Buna ziua.Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un sfat.Problema mea a inceput cand, in calitate de persoana juridica, am incheiat cu Enel un contract de ... (vezi toată discuția)