avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Faliment, termen pronuntare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Faliment, termen pronuntare

Buna ziua,

In cat timp, aproximativ, se pronunta falimentul unei SC dupa depunerea documentelor la tribunal?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 09:07, 27 Martie 2014
Depinde cum s-a deschis procedura de insolventa, la cererea cui, daca sunt creditori multi, daca sunt datorii mari, daca este cu sau fara reorganizare, daca are sau nu active de valorificat, daca activele sunt greu vandabile sau nu, daca s-a atras sau nu raspunderea administratorilor, daca instanta este sau nu aglomerata, etc, in functie de cele de mai sus poate sa dureze intre 3-4 luni si 1-2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfaturi insolventa sau reorganizare? aZu aZu Buna ziua, Am o firma cu datorii la stat de 80.000 ron, din care 25.000 sunt tva si impozit pe profit iar restul penalitati, mentionez ca suntem doi ... (vezi toată discuția)
Insolventa mireacaty mireacaty Buna ziua , Am o firma intrata in insolventa din ian 2014 . Prin procedura s-a vandut bunul din firma ca sa se poata achita datoriile . Prin vanzare s-a ... (vezi toată discuția)
Insolventa BADIU DIANA BADIU DIANA Am un SRL, s-au diminuat veniturile, dar vreau sa pastrez firma si sa pot sa-mi achit si creditele care le am pe firma. Am citit legea insolventei si consider ... (vezi toată discuția)