avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme incheiere contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme incheiere contract de munca

Buna ziua,

Urmeaza sa imi inchei contractual de munca cu firma actuala si sa semnez pentru o alta firma. Intrebarea mea este: daca exista o pauza de o saptamana, doua, intre aceste contracte ma afecteaza cu ceva la cartea ed munca, la pensie, etc.

Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: aela , utilizator 08:32, 27 Martie 2014
Acea perioada de intrerupere cuprinsa intre data incetarii c.i.m. si data inceperii activitatii la noul angajator nu constituie vechime in munca, stagiu de cotizare la somaj, pensie si asigurarile de sanatate.
pe perioada dintre cele 2 contracte nu veti avea stagiu de cotizare, care se regaseste in calculul cuantumului pensiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuitate in campul muncii Gabrielllla Gabrielllla Buna ziua! Mi-am gasit alt loc de munca si mi-am dat demisia de la actualul loc de munca. Acum sunt in preaviz, care expira la data de 16 mai 2014. ... (vezi toată discuția)
Inchidere cim si deschidere un nou cim ? volvera volvera Pentru a incepe munca (semna contractul) la noul noul loc de munca pe data de 1 septembrie cand ar trebui sa-l inchid pe cel existent la actualul loc de munca ... (vezi toată discuția)
Pauza intre locuri de munca Subiect nr.1 Subiect nr.1 Buna ziua, Revin cu o intrebare, care s-a mai postat, dar nu imi e clar. Voi inceta activitatea la actualul loc de munca, perioada de preaviz este cu acordul ... (vezi toată discuția)