avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inchidere CIM si deschidere un nou CIM ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inchidere CIM si deschidere un nou CIM ?

Pentru a incepe munca (semna contractul) la noul noul loc de munca pe data de 1 septembrie cand ar trebui sa-l inchid pe cel existent la actualul loc de munca (de comun acord).

Cum se poate completa in programul REVISAL ?

Se poate completa anticipat specificand data incetarii ?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:47, 18 August 2016
Data incetarii vechiului c.i.m. = data inceperii activitatii in baza noului c.i.m. = 01.09.2016

Transmiterea in REVISAL se poate face :
- fie in data de 31.08.2016 , a ambelor operatiuni

- fie in data de 31.08.2016 , a noului c.i.m. si in data de 01.09.2016 a incetarii vechiului c.i.m.
daca exista cateva zile pauza intre ele, adica de la incetarea CIM si inregistrarea CIM ma poate afecta la noul loc de munca, adica pierd ceva la luarea in considerare a vechimii. Precizez ca noul loc de munca va fi in cadrul jandarmeriei (ingrijitor cladiri).

Seful meu s-ar putea sa plece pe 30 si nu stiu cum sa cer ca sa fie bine.
Nu va afecteaza la noul loc de munca, dar perioada respectiva nu este considerata vechime in munca, stagiu de cotizare la pensie, la somaj.

Puteti face transmiterea in 30.08.2016.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare limita de varsta Ilie88 Ilie88 Buna ziua, Am un salariat care a primit decizia de pensionare pentru limita de varsta (reducere varsta standard de pensionare pt conditii deosebite) si ... (vezi toată discuția)
Continuare activitate dupa pensionare nicolaelena08 nicolaelena08 In 8 ianuarie 2015 , implinesc 60 ani, ma pensionez(femeie).,in invatamant , cadru auxiliar(laborant).Pot ramane sa lucrez in continuare ?pe mine m-au pus ... (vezi toată discuția)
Incetare si incheiere cim in aceeasi zi elam elam Buna ziua! Am urmatoarea problema: - un cim expira pe data de 06.02.2014 si trebuie incetat deoarece nu mai poate fi prelungit( este al 2 lea cim ... (vezi toată discuția)