avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Avocat din oficiu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Avocat din oficiu

pentru un dosar penal, cum procedez sa iau un svocat din oficiu?
Cel mai recent răspuns: ondalin , utilizator 23:46, 28 Martie 2014
Ce calitate aveti, in ce stadiu este dosarul, despre ce infractiune este vorba, mai multe amanunte.
Avocatul din oficiu nu vi-l puteti lua singur.El este numit/desemnat de parchet/ instanta daca persoana in cauza indeplineste conditiile legale prevazute de lege.

Asa cum v-a mentionat si colegul, pt a putea sa va raspundem daca aveti dreptul la un avocat din oficiu va tb sa ne spuneti incadrarea faptei si stadiul dosarului.
multumesc pentru raspunsuri
saptamana trecuta am avut prima intalnire cu procurorul sef in care mi-a prezentat situatia in care ma aflu fara voia mea. sunt acuzat de tentativa de inselaciune informationala. acum un an am aplicat online pentru un job de reprezentant teritorial. mi s-a trimis prin mail o aplicatie unde tebuia sa scriu date personale si numarul meu de cont. pentru ca e prea mult de spus, atasez mail-ul de la presupusa firma care era in extindere si avea nevoie de personal.
" Doamnelor si domnilor ,

Va multumim mult ca ati acordat atentia dvs vacansiei “Reprezentant regional”. La dispozitia dvs aveti descrierea vacansiei.

Cbiz Ltd- este o organizatie internationala care acorda o asistenta completa afacerilor clientilor proprii, furnizeaza urmatoarele servicii: planificari fiscale, inregistrarea companiilor si servicii financiare. Una din serviciile principale pe care le acordam clientilor nostri sunt trasferuri in valuta straina fara deschiderea unui cont bancar, acordarea creditelor petru intreprideri mijlocii si mari.

In momentul de fata ne ocupam cu extinderea de personal.

Foarte des clientii companiei noastre se adreseaza cu o rugaminte sa transferam o suma de bani fara a deschide un cont bancar. Scopul principal la asa operatiuni este, de a primi o suma anumita de bani in perioda de timp fixat. Din partea noastra garantam ca customerul primeste suma la timp, dar si nu va suferi comisioane uriase.

Obligatiile dvs vor consta din:

Emiterea sumei transferului efectuat in contul dvs bancar.

Transmiterea sumei prin sistemul Western Union sau MoneyGram persoanei recipiente care este clientul nostru.

Pentru a nu suferi cheltueli suplementare pentru efectuarea transferurilor, noi transmitem mai devreme banii in contul, la care acces aveti numau dvs si este necesar ca dvs sa transmiteti banii cu ajutorul Western Union sau MoneyGram recipientului, datele cui le primiti impreuna cu instructiuni mai detailate.

Din transferuri regulate in suma de 10000 USD de la banca la banca, compania noastra va plati 30 USD in loc de 400-500 USD in cazul transferurilor urgente.

Pentru ecest lucru este nevoie de acces permanent la internet, un cont bancar, un numar de telefon cu care sa putem face legatura cu dvs ,permanent.

In perioada de proba contul bancar e necesar pentru a primi salariul in forma de procente. E necesar sa atrageti atentie ca nu urmarim un scop de a primi acces la contul dsv personal, ci doar rechizitele contului pentru a avea posibilitatea de a efectua transferurile. Perioada de proba dureaza doua saptamani, dupa ce compania semneaza un contract cu dvs. Dupa ce, dvs primiti acces la contul bancar al companiei pentru transferurile urmatoare.

In cursul unei saptamani se vor efectua in jur de 3-5 transferuri,
pentru efectuare unui transfer e necesar de 2-3 ore. Dupa ce se va semna contractul salariul dvs va fi 1500-2000 Euro si 4% din suma fiecarui transfer.

Dupa ce se va efectua transferul in contul dvs, pe meil o sa primiti instructiuni detailate cu toate datele necesare pentru efectuarea transferului.E necesar sa urmaritii strict instructiunile pentru a economisi timpul dvs. In instructiuni se va ficsa urmatoarea informatie:

Suma ficsa a transferului,

Castigul dvs, procentul din suma transferului,

Toate datele persoanei recipiente necesare pentru trimiteria banilor cu ajutorul Western Union sau MoneyGram.

Va rugam sa indepliniti formularul aplicat, daca sunteti cointeresati, pentru al transmite pe meil. In curs de 1-5 zile dupa raspuns managerii va vor contacta penrtu inceputul colaborarii. Noi in mod obligator o sa raspundem la toate intrebarile dvs, care vor aparea.

Asteptam raspunsul dvs.

O zi buna.
"
fiindca nu banuiam ca mi se poate intampla ceva, am dat ascultare si am completat datele pe care le-am trimis inapoi. treaba este ca astia au vrut sa fure niste bani dintr-un cont si sa-i trimita in contul meu, pe motivul specificat in ghilimele. eu nu stiam ca se poate face asa ceva, nici nu ma gandisem la asa ceva, am luat totul de bun si am crezut ce mi-au zis si acum m-am trezit audiat de autoritatile judiciare germane pentru suspiciune de tentativa de inselaciune informationala. banii nu au ajuns niciodata in contul meu si eu am la indemana toate mail-urile cu firma inselatoare, dar, nu am bani sa platesc un avocat si trebuie sa ma prezint pentru o declaratie, care ma gandesc ca poate fi facuta cu un avocat din oficiu. va rog, deasemenea, sa-mi spuneti si cat poate sa ma ajute un avocat din oficiu.multumesc. daca este nevoie, mai dau si alte detalii.
Ultima modificare: Vineri, 28 Martie 2014
ondalin, utilizator
Doar daca organul judiciar apreciază că nu va puteti face singur apărarea o sa primiti avocat din oficiu, dar de principiu, nu cred ca o sa primiti.
dar dupa ce criterii se decide daca pot primi sau nu avocat din oficiu? multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transferuri de bani dadudadud dadudadud Bună ziua. Timp de un an am o relație cu un englez. Acesta dorește sa îmi trimită 15000 euro pentru am lua o casa în România. Pot primi acești bani ... (vezi toată discuția)
Job teapa la west union group ContSters194762 ContSters194762 Buna ziua Pot spune ca am intrat intr-o mare belea fara sa vreau:sorry:. Povestea mea incepe in felul urmator: Anul trecut prin luna septembrie am primit o ... (vezi toată discuția)
Tentativa frauda vanzatori olx cflorini cflorini Buna ziua, va rog sfatuiti-ma ce ar trebui sa fac. voi scrie pe scurt despre ce e vorba. Fiind interesat de achizitionarea unui autovehicul second, rasfoiesc ... (vezi toată discuția)