avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acreditare azil de batrani
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acreditare azil de batrani

Buna ziua,
Srl-ul nostru are ca cod cor 8730, pe aceasta firma am deschis un azil de batrani, acum cateva zile au venit de la inspectia sociala un control, cum ca ne trebuie acreditare pentru servicii sociale, dar aceasta este problema noi am facut acest srl tocmai ca nu am vrut sa prestari servicii sociale, daca doream aceast lucru faceam o asociatie,as vrea sa stiu daca este vro portita .......pentru ca noi nu vrem sa furnizam servicii sociale ci prestari servicii ingrijire batrani.

Alte discuții în legătură

Cod caen Stefan23 Stefan23 Bună ziua! Am o întrebare? Vreau să deschid un SRL-D care să aibă ca activitate prestari servicii la domiciliu pentru bătrânii. Vă rog să- ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen se completeaza pt o asociatie non profit? Puternicus Puternicus Buna ziua! Ce cod caen se completeaza pt o Asociatie non profit. Imi cere la Anaf la completarea formularului 010. Multumesc! (vezi toată discuția)
Cod caen ingrijire batrani p_alin p_alin buna ziua ! Ma puteti ajuta si pe mine cu un cod caen pentru o firma de ingrijire batrani la domiciliu ? Am inteles ca trebuie nu stiu ce aprobari de la ... (vezi toată discuția)