avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... HARTA ROMANIA document unic si greu de procurat
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

HARTA ROMANIA document unic si greu de procurat

Portretul ROMANIEI Interbelice, unic şi greu de procurat.
Deschideti linkul de mai jos si dati clik pe judetul care va intereseaza.
Este aici o munca de sisif, care merita a fi apreciata la justa ei valoare.
Toti copii si nepotii nostri trebuie sa cunoasca adevarul, deoarece acum istoria se
face in "limba materna" a fiecarei nationalitati, cu carti primite din afara, cu teoriile tarii de origine, cu mesaje de multe ori ostile MARII ROMANII, care a stat ca un os in gat marilor puteri ale Europei.
Mai mult, istoriile alternative aprobate de catre Ministerul invatamantului au dat posibilitatea ca fiecare scoala sa interpreteze in mod propriu (si de cele mai multe ori diferit de la un judet la altul !) evenimentele care constituie istoria adevarata a Teritoriilor Romanesti, indiferent cum s-au numit ele de-a lungul vremilor.
Foarte interesante pentru noi toti romanii (pentru tinerii nostri, in mod special) - sunt mai ales informatiile, necunoscute in marea majoritate, despre zone care au fost, nu mai sunt si nu se stie daca si cand vor mai apartine vreodata acestei tarisoare.
Acesta este linkul
[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: Sandu Marian , utilizator 20:40, 27 Martie 2014
Foarte interesanta aceasta harta a Romaniei.
Merita studiata cu atentie.
Va rog sa corectati la "Principalele asezari" in jud.Neamt, in loc de GURA HUMORULUI,--> BUHUSI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necinstea academica Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici [b]Unu.[/b] Cu mult succes publicistic datorat mai ales carismei sale dl. Neagu Djuvara a relansat acum cȃțiva ani o teorie istorică mai veche: [b]originea ... (vezi toată discuția)
Despre istoria romaniei POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Toţi romanii trebuie să cunoasca istoria adevarata a tarii lor. Iata un punct de vedere al doamnei prof. dr. Maria Luminiţa Rollé, de la Universitatea din ... (vezi toată discuția)
Romania ,nu poate fi o discutie la moda? nucu$ nucu$ Este tara mea, a noastra, a celor care au \"evadat\" mai recent sau mai demult...:sorry: Mai avem cu cine/ce sa ne mandrim?Mai stim cine suntem?Se mai discuta ... (vezi toată discuția)