avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Clienti rau platnici, recuperare bani
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Clienti rau platnici, recuperare bani

Firma mea are de recuperate de la un client suma de 11.800 lei (datorie veche de un an).
Am tot sunat la firma respectiva dar nu vor sa raspunda la telefon sau daca raspund ,inched cand vad cine sunt.
Cum sa procedez sa-mi recuperez banii.?
Sunt o firma mica si nu am bani de avocat.
Buna ziua. Puteti incerca mai intai recuperarea datoriei prin mediere. Este adevarat ca si aici trebuie sa platiti onorariul mediatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare datorie abonament shary_bv shary_bv buna ziua, am si eu o problema, ca mai toata lumea care va contacteaza: acum 1 an si 11 luni, am ajutat o asa zis prietena sa isi faca un abonament de ... (vezi toată discuția)
Furat de propria avocată. cum îmi pot recupera banii? dum13 dum13 Am platit o suma de bani unei doamne avocat, pentru a se ocupa de impacarea cu o parte vatamata (in proces cu un prieten). Impacarea nu s=a mai realizat, iar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ma ajutați va rog cu o informație, am plătit avocatul ... Mathhmathi Mathhmathi Buna ziua ma ajutați va rog cu o informație am plătit avocatul prin transfer bancar știe și la detalii ca plata este pentru custodia copilului am plătit ... (vezi toată discuția)