avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Furat de propria avocată. Cum îmi pot recupera banii?
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Furat de propria avocată. Cum îmi pot recupera banii?

Am platit o suma de bani unei doamne avocat, pentru a se ocupa de impacarea cu o parte vatamata (in proces cu un prieten). Impacarea nu s=a mai realizat, iar doamna avocat nu-mi mai trimite banii. Banii i=am trimis prin tranfer bancar. Ea s-a oferit sa faca si eventuala impacare, am platit-o pt asta, eu fiind din Cluj, ea in Bucuresti, procesul al Bucuresti. Ce pot face?
Ultima modificare: Duminică, 25 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: svabu , utilizator 01:26, 27 Martie 2018
Vă puteți rezolva problema discutând, cu D-na avocat pe care o criticați în absența acesteia pe acest forum, așa cum ați procedat când ați convenit asupra contractului de asistență juridică.
În discuția pe care o veți avea, va trebui să aveți în vedere faptul că, obligația avocatului este una de diligență ci nu de rezultat....
Dacă nu s-a realizat împăcarea nu 8nseamna ca este ea vinovată.

Si la mediator cand se merge se intampla ca medierea sa eșueze și mediatorul nu returnează banii.Mediatorul mai este si specializat sa împace oamenii si sa se stingă litigiul
Nu stiu daca ati inteles dar nu trebuie să va returneze banii.
Ultima modificare: Joi, 22 Martie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Cred ca nu m-am făcut înțeles. Banii respectivi reprezentau suma ceruta de persoana vătămată pt împăcare și urma să-i plătesc prin dna avocat. Pe dansa am plătit-o separat pe baza contractului încheiat între noi.
Dl avocat nu doresc sa critic pe nimeni în lipsa, de aceea n-am dat nume, detalii...discuții cu dansa nu pot avea întrucât nu-mi mai răspunde la telefon. Asa cum am explicat mai jos, dansa și-a luat banii separat pt a ne reprezenta în justiție, acești bani era suma ceruta de partea vătămată pt împăcare, care am convenit de comun acord să-i plătească dansa personal acestuia când obține declarația notariala de împăcare.

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

Vă puteți rezolva problema discutând, cu D-na avocat pe care o criticați în absența acesteia pe acest forum, așa cum ați procedat când ați convenit asupra contractului de asistență juridică.
În discuția pe care o veți avea, va trebui să aveți în vedere faptul că, obligația avocatului este una de diligență ci nu de rezultat....

Vorbiti cu avocata
Dacă partea adversă nu a vrut banii...
Dacă avocata nu a dat banii pentru împăcare atunci sigur ca, se poate vorbi de alte lucruri.
Ultima modificare: Vineri, 23 Martie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Caz inselaciune, paguba restituita ContSters389662 ContSters389662 Buna ziua ! Am facut o inselaciune anul trecut. I-am trimis persoane-i vatamate prin posta cu totul altceva decat ceea ce trebuia sa ii trimit. Persona ... (vezi toată discuția)
Impacarea partilor mircea48 mircea48 Va rog sa ma ajutati cu o indrumare! Am fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala. Instanta de fond m-a condamnat la 6 luni ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog Victoria29 Victoria29 Buna ziua,s.a facut o plangere penala impotriva mea in urma cu aprox. o luna si jumatate,am angajat un avocat intre timp pt. aparare,astazi am fost sunata de ... (vezi toată discuția)