avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Furat de propria avocată. Cum îmi pot recupera banii?
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Furat de propria avocată. Cum îmi pot recupera banii?

Am platit o suma de bani unei doamne avocat, pentru a se ocupa de impacarea cu o parte vatamata (in proces cu un prieten). Impacarea nu s=a mai realizat, iar doamna avocat nu-mi mai trimite banii. Banii i=am trimis prin tranfer bancar. Ea s-a oferit sa faca si eventuala impacare, am platit-o pt asta, eu fiind din Cluj, ea in Bucuresti, procesul al Bucuresti. Ce pot face?
Ultima modificare: Duminică, 25 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: svabu , utilizator 01:26, 27 Martie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vă recomand să o căutați la instanța în intervalul orar când se țin procesele. sau la birou dumneaei, trebuie să o găsiți și să purtați o discuție, să clarificați lucrurile.
Domnule avocat, dar omul spune clar ca nu ii raspunde la telefon si este din alt judet. De ce nu puteti accepta ca sunt si colegi ai dumneavoastra care nu sunt corecti ? Nu va obliga nimeni sa ii dati raspunsul ca dupa incercarea tuturor formelor de a lua legatura cu dansa, daca nu reuseste sub nicio forma sa o contacteze si nu este cautat de dansa intr-un timp rezonabil si se considera ca este rea vointa si daca are dovada ca i-a platit onorariul si a trimis suplimentar suma care trebuia platita partii vatamate pentru impacare pe care exista posibilitatea ca doamna avocat sa si-o fi insusit, sa ii dati solutia pe care o are de facut, respectiv o plangere la organele de cercetare, este dreptul dumneavoastra sa nu ii dati o asemenea informatie. Dar in niciun caz nu ii raspundeti.....SE POATE VORBI DE ALTE LUCRURI !!! Acesta este raspuns de avocat ? Ma scuzati dar mai bine nu mai intrati in discutie decat sa postati asa raspunsuri dupa ce nu ati fost nici atent initial la continut.
PS Daca citesc mai atent, primii doi domni avocati au dat acelasi raspus, nefiind atenti la ce ati prezentat, respectiv ca nu pretindeti inapoi onorariul ci suma ce trebuia data partii vatamate.
Recunosc nici titlul prezentat de initiator nu este unul corect !
Ultima modificare: Luni, 26 Martie 2018
biulian, utilizator
Ce sa faca la politie?
Incercati sa nu interveniti in discutii de dragul de a interveni, pur si simplu fara sa stim exact intreaga situatie de fapt si juridica.
Probabil ca s-a intamplat ceva.

Cine stie ce s-a intamplat de nu a dat banii.
Pot fi multe variante.

Sa trimiteti la politie aiurea o persoana este fara rost...atata timp cat nu exista o infractiune savarsita.

Referitor la colegi care nu sunt corecti va pot spune ca toti pe care ii cunosc au de luat ei bani de la clienti...tocmai pentru ca acestia din urma nu sunt corecti...

Sa va spun sincer nici nu cred ca povestea este reala in sensul ca a fost inselat asa cum credeti dvs. si ca avocata a fugit cu banii...
Daca banii se afla la avocata o sa ii primeasca inapoi.
Se va rezolva.

Sunt persoane care daca avocatul nu raspunde la telefon imediat considera ca au fost inselati.
Stiti cata mila au avocatii de clienti?Nici nu va dati seama...desi se spune ca cel mai mare dusman al avocatului este...clientul...

Pe cei ca dvs. care au ura pe avocati nu ii iau in seama...

Astfel de situatii se rezolva in concret daca exista cu adevarat probleme si nu in mod generic.
Trebuie analizata situatia in concret.

Ce avem, ca avocata nu raspunde la telefon in acest moment.
Poate are treaba...poate este in vacanta...
Nu stim...
Va grabiti sa trageti concluzii pripite si sa criticati avocatii...

Ultima modificare: Luni, 26 Martie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Dl. avocat Claudiu Lascoschi - postarile/raspunsurile Dvs. sunt o adevarata delectare pt. cei ce stiu sa aprecieze o opinie /cinica /asumata profesional ....
Ultima modificare: Marți, 27 Martie 2018
svabu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz inselaciune, paguba restituita ContSters389662 ContSters389662 Buna ziua ! Am facut o inselaciune anul trecut. I-am trimis persoane-i vatamate prin posta cu totul altceva decat ceea ce trebuia sa ii trimit. Persona ... (vezi toată discuția)
Impacarea partilor mircea48 mircea48 Va rog sa ma ajutati cu o indrumare! Am fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala. Instanta de fond m-a condamnat la 6 luni ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog Victoria29 Victoria29 Buna ziua,s.a facut o plangere penala impotriva mea in urma cu aprox. o luna si jumatate,am angajat un avocat intre timp pt. aparare,astazi am fost sunata de ... (vezi toată discuția)