Buna ziua va rog sa ma ajutati cu un sfat : am o mare nelamurire: am doua luni de prenatal martie si aprilie iar inainte 4 luni de risc maternal. Firma la care am lucrat a decis incepand cu luna aprilie pana la sf. anului sa reduca programul de lucru si implicit salariul. Are cum sa ma afecteze asta pe mine la baza de calcul pt. indemnizatia de crestere a copilului? Mentionez ca firma este in insolventa
Indemnizaţia lunară pentru creşterea copilului în vârstă de până la un an, respectiv 3 ani în cazul copilului cu handicap se stabileşte în cuantum de 85% din media veniturilor nete realizate în ultimele 12 luni şi nu poate fi mai mică de 1,2 ISR şi nici mai mare de 6,8 ISR - respectiv in prezent nu mai putin de 600 lei/luna si nu mai mult de 3.400 lei/luna.
Indemnizaţia lunară pentru creşterea copilului în vârstă de până la 2 ani se stabileşte în cuantum de 85% din media veniturilor nete realizate în ultimele 12 luni şi nu poate fi mai mică de 1,2 ISR şi nici mai mare de 2,4 ISR, respectiv in prezent nu mai putin de 600 lei/luna si nu mai mult de 1.200 lei/luna.
Indemnizatia de ccc
mitid84
Buna ziua.
va rog sa-mi spuneti si mie cu cat se plateste primul an de crestere copil si anul al 2lea de crestere copil.
In al doilea an este o suma fixa ... (vezi toată discuția)