avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... veteran de razboi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

veteran de razboi

Buna ziua,

Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi spuneti daca o persoana veteran de razboi este decedata cat si sotia acestuia, copilul supravietuitor beneficiaza de aceleasi drepturi ca ale mamei, desi nici mama nu a mai beneficiat de drepturi dupa urma sotului, si care ar fi pasii de urmat?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, strabunicul meu, in prezent decedat a participat la ... diana1989 diana1989 Buna ziua, Strabunicul meu, in prezent decedat a participat la cele doua razboaie mondiale. A supravietuit miraculos si a murit la o varsta venerabila. In ... (vezi toată discuția)
Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ... Grecu ion Grecu ion Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani de război,pot beneficia de indemnizație conf.legii nr.130/2020? (vezi toată discuția)
Pensie urmas de veteran de ràzboi MIHAILSANDULESCU MIHAILSANDULESCU Bunà ziua, Am si eu douà intrebari, putin cam bizare dar totusi le pun. Atât eu cat si sotia suntem Cetàteni Români cu domiciliul în Franta de peste 30 ... (vezi toată discuția)