avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TAXA AUTO
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TAXA AUTO

O intrebare pentru specialisti. Daca CJUE a dat in februarie o ordonanta si s-a pronuntat cu privire la Legea 9/2012, în sensul ca si pentru perioada de 21 de zile din ianuarie 2012 taxa este contrara dreptului UE, ce se intampla cu cei carora li s-a respins actiunea si recursul ? Ce mai pot face ei in conditiile in care ordonanta CJUE are caracter obligatoriu pentru instantele nationale.
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 07:36, 28 Martie 2014
Pot apela la calea extraordinara de atac a revizuirii, invocand prevederile din ordonanta respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa pe emisii poluante in lumina noii solutii cjue - cauza manea nyusziful nyusziful Buna ziua, as avea urmatoarea nelamurire: am achitat taxa pe emisii poluante in luna ianuarie 2013. Bineinteles ca actiunea mea fost respinsa atat la fond cat ... (vezi toată discuția)
Taxa auto: am pierdut în þarã, dar practica internaþionalã îmi este favorabilã. cum procedez? aiurelul36 aiurelul36 Buna ziua Anul trecut 2013 in febroarie am platit taxa auto , inainta sa fie timbru de mediu,am dat statul in judecata si mi-a respins cererea de restituire ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare manuelaturcu manuelaturcu Buna dimineata, Va rog sa ma ajutati ! Am avut un recurs la Curtea de Apel Pitesti . Instanta s-a mai pronuntat intr-o cauza asemanatoare cu a mea , ... (vezi toată discuția)