avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune pe 2 locuri de veci
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune pe 2 locuri de veci

Am vrut sa platesc impozitul la cimitir si nu mi a primit banii pentru ca nu ma cunostea. Am urmatoarele nelamuriri
1 Care este modalitatea legala pentru deschiderea succesiunii ,pentru a obtine dreptul de proprietate :O:O a celor 2 locuri de veci aflate in Cimitirul Ghencea civil
(2x3-6m patrati).
2 Care sunt actele necesare?

Noi avem certificat de mostenitor (dosar cu nr din 1974)
Mostenitorii sunt toti decedati si urmasii doresc sa deschida acctiunea de succesiune.

Acul de scccesiune se va deschide de fii si ficele celor decedati.
:(
Pina acum 3 ani primeau impozitul acum ni vor sa il mai primeasca si zic ca o sa vinda locurile de veci.
Ce putem face ca sa pastram locurile de veci ?Urmasii au certificatele de deces ale parintilor mostenitori ale acestor locuri de veci .
Mai am o nelamurire daca exista un act de proprietate din data de 18 sep 1950 .si mai avem un act de concesiune ce suntem proprietari sau concesionari?

#-o daca puteti sa ma lamuriti va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:22, 27 Martie 2014
Actualmente sunteti concesionari
Pentru raspuns la obiect clarificati situatia ,deoarece initial afirmati Noi avem certificat de mostenitor ,ulterior reveniti cu precizarea Mostenitorii sunt toti decedati
Pentru a putea prelua locurile de inhumare,este necesar dezbaterea succesiunii,iar in baza certificatului de mostenitor,urmeaza sa se incheie contract nou de concesiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune loc de veci dubick dubick La decesul tatalui, fica lui, a concesionat de la Cimitirul din Cluj in numele familiei , pentru tatal decedat un loc de veci de 4.50m2 . Tatal a fost inhumat ... (vezi toată discuția)
Loc de veci ghencea civil alexandru57 alexandru57 Am o mostenire inca nedezbatuta in urma mortii tatalui si a fratelui meu,care consta in doua locuri de veci in cimitirul ghencea civil.trebuie sa ma prezint ... (vezi toată discuția)
Mostenire loc de veci Iohanna Iohanna Buna ziua, Numele meu este Ioana. Tatal meu este titular al unui act de concesiune pentru un loc de veci la Bellu. Tata a decedat acum 12 ani, iar acum mama ... (vezi toată discuția)