avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Referent agricol
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Referent agricol

Buna seara. Am terminat o facultate de geografie si un liceu industrial, profil agricol. As dori sa stiu daca imi poate fi aprobat dosarul pentru concurs in vederea ocuparea postului de referent agricol cu studii superioare la o primarie.

Alte discuții în legătură

Concurs referent ii studii medii claudiamary claudiamary Pentru a participa la un concurs ce se organizeaza pentru ocuparea unui post contractual de referent II , in cadrul Evidentei persoanelor, daca una dintre ... (vezi toată discuția)
Buna seara speta este urmatoarea: se organizeaza concurs pentru ... Catalin2906 Catalin2906 Buna seara Speta este urmatoarea: Se organizeaza concurs pentru ocuparea functiei de referent IA (studii medii) in cadrul structurii financiar contabile ... (vezi toată discuția)
Nu cred ca sunt incadrat cum trebuie ca functionar public in politia comunitara adyshor adyshor cand m-am angajat aveam facultatea terminata dar primaria m-a incadrat pe o treapta de salarizare cu studii medii. Creintele postului erau pt studii medii dar ... (vezi toată discuția)