avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat 90 de zile - reducerea perioadei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat 90 de zile - reducerea perioadei

mi-a fost suspendat azi permisu pt 90 zile pt viteza in localitate,dar politistu mi-a zis ca pot da un examen sa o reduca la 30,avand in vedere ca peste 1 sap implinesc un an de permis. Examenul e aceelasi ca atunci cand dai sala prima oara? Si daca nu il iau din prima ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: raduhanta , utilizator 06:33, 3 Aprilie 2014
Scuze implinesc un an pe 4, inainte sa imi expire dovada , eu cred ca pot sa dau examenu
Noi nu credem! Cine pierde da :beer: ?
Iti dau 2 daca e ca mine :))
Si daca nu e?
Dacă permisul v-a fost suspendat pe 60 sau 90 de zile, acest interval de suspendare poate fi redus la 30 de zile, dacă NU sunteți începător, dacă în ultimii 3 ani nu l-ați mai avut suspendat sau dacă în ultimii 2 ani nu ați mai avut abateri grave soldate cu accidente de circulație din vina dvs.
(Sursa: [ link extern ] / )

La momentul suspendarii dvs erati incepator, deci normal nu va incadrati la aceasta reducere. Dar, incercarea moarte n-are :) Puteti sa va incercati norocul, poate nu observa niciun om al legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

ordonanta la noul cod rutier Daniel2507 Daniel2507 Unde scrie ca nu mai am acest drept de a da testul 13/15 ca sa mi se reduca sanctiunea??? Eu nu am gasit in noua ordonanta asa ceva.Daca stie cineva va rog sa ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis suspendat Larissa02 Larissa02 Buna ziua ma aflu intr-o situatie destul de dificila. Am permisul suspendat pe o perioada de 90 de zile pt depasirea limitei de viteza si as dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis 90 zile in contencios administrativ ContSters373000 ContSters373000 Buna seara Exista in O.U.G. 195/2002 art.221 Art. 221. - (1) Perioada de suspendare a exercitării dreptului de a conduce se reduce la 30 de zile, ... (vezi toată discuția)