avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Formular de inscriere in asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Formular de inscriere in asociatie

Am o vecina care nu a fost acasa sa semneze acordul de asociere si acum, presedinta, obraznica ii refuza dreptul de vot in AG in loc sa o indrume ce sa faca sa intre in asociatie.
Poate cineva sa ne ajute cu un formular prin care vecina mea sa se inscrie in asociatie va rog?
Si cum sa procedam, daca se poate sa ne indrumati cumva. Banuiesc ca se depune la registrul de corespondenta.
Poate vota din momentul acela sau cum?
Cel mai recent răspuns: Dana Marin , utilizator 07:56, 29 Aprilie 2009
Sa faca o cerere in scrisa de mana prin care sa solicite obtinerea calitatii de membru asociat, in virtutea faptului ca este proprietara locuintei care se afla in imobilul in care s-a constutuit asociatia.
Multumim frumos.
as mai adauga faptul ca presedinta nu-i poate refuza acest drept, cunoscut fiind faaptul ca este obraznica si poate ca are ceva cu persoana respectiva. cf legii 230/2007, prin simpla depunere a respectivei cereri, doamna in cauza devine membra a asociatiei respective
domnul Felix, toata stima, ati sesizat exact nuanta, ca de obicei un intelectual fin.
multumim
pentru o mai mare siguranta, as sugera chiar ca cererea sa fie in dublu exemplar, iar pe formularul dinsei sa-i treaca un numar de inregistrare si data primirii cererii ;)
in felul asta nu poate face "ascunsa", "pierduta", etc, sau nu poate spune ulterior ca nu a venit cu o astfel de solicitare la "maria sa"

Alte discuții în legătură

presedinte GHEORGHIAN GHEORGHIAN Un proprietar ales de o adunare generală ca preşedinte poate reprezenta asociaţia în derularea contractelor cf. art.31 al.1 din legea ... (vezi toată discuția)
Drepturile proprietarilor in adunare generala cyan cyan Art. 23, alin. (2) din L230/2007 : \"adunarea generala este alcatuita din toti proprietarii [b]membri [/b]ai asociatiei de proprietari\". Art. 24, alin. (4) : ... (vezi toată discuția)
Membru asociatie de proprietari xp-kry xp-kry Cum devii membru a unei asociatiii de proprietari deja infiintata ?Proprietarul care a achizitionat un apartament ( la mult timp dupa ce asociatia a fost ... (vezi toată discuția)