avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Presedinte
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Presedinte

Un proprietar ales de o adunare generală ca preşedinte poate reprezenta asociaţia în derularea contractelor cf. art.31 al.1 din legea 230 / 2007, dar care nu ş-a dat acordul scris de asociere
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 13:41, 10 August 2013
Despre ce acord de asociere scris amintiti mai sus?
Pentru ce sa-si dea acordul si ce acord?
Pentru a fi ales presedinte, proprietarul trebuie sa fie membru al as. proprietari, ori din cate am inteles, cetateanul ales de AG in functia de presedintei este doar proprietar in asociatia dvs.
Sa semneze toate documentele necesare si asa cum spune legea, fara alte formalitati, devine membru al as. prop.
Sigur, voi procedati cam pe dos, dar de ce sa ne mai miram daca si gurvernul face aceleasi bazaconii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular de inscriere in asociatie Dana Marin Dana Marin Am o vecina care nu a fost acasa sa semneze acordul de asociere si acum, presedinta, obraznica ii refuza dreptul de vot in AG in loc sa o indrume ce sa faca sa ... (vezi toată discuția)
Statutul sau legea rocado rocado Buna ziua, In cazul unei AS de proprietari organizata dupa lega 203/2007, cu specificatia in statut ca dizolvarea AS se paote face atunci cand in conduminu ... (vezi toată discuția)
Membru al asociatiei de proprietari stanescuconstanta stanescuconstanta In urma decesului mamei mele sunt mostenitoare al apartamentului,deci implicit proprietar.Mentionez ca nu locuiesc in acel apartament,acolo locuind doar tatal ... (vezi toată discuția)