avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Asigurare de viata la creditele ipotecare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Asigurare de viata la creditele ipotecare

Buna ziua, ma aflu intr-o situatie foarte dificila si am nevoie de un raspuns cat mai urgent. Am contractat impreuna cu sotul meu in anul 2007 un credit ipotecar pe 31 de ani in Franci Elvetieni la Bancpost, in 2013 sotul meu a decedat, iar acum ma aflu in imposibilitate de a mai plati ratele. Am solicitat bancii sa imi comunice daca s-a o asigurare de viata pentru acest credit. Nu am primit inca nici un raspuns, iar banca doreste sa ma execute. Vreau sa stiu daca a existat cumva in acea perioada o norma de reglementare a BNR prin care bancile erau obligate sa incheie asigurari de viata clientilor care solicita credite ipotecare. Orice raspuns poate fi de ajutor, referitor la ce as putea sa fac pentru a evita aceste neplaceri.
Ultima modificare: Vineri, 28 Martie 2014
popcatalin, utilizator

Alte discuții în legătură

Preluarea creditului sotului decedat- volksbank Nicoleta777 Nicoleta777 Situatie: sotul decedat in 2013, datorie la volksbank cu ipoteca pe o amarata de garsoniera, credit in franci elvetieni, fara asigurare de viata( cica, nu era ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de intentie catre banca caprice caprice Buna ziua, ma ajutati va rog cu un model de scrisoare de intentie catre banca prin care sa propun restituirea unei plati din ipoteca avand in vedere urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar ancuta2003 ancuta2003 buna ziua, am o problema,daca am un credit ipotecar si in conditiile actuale ale pietei nu pot platii rata in intregime,ce mi se poate intampla?am incercat ... (vezi toată discuția)