avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Preluarea creditului sotului decedat- volksbank
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Preluarea creditului sotului decedat- volksbank

Situatie: sotul decedat in 2013, datorie la volksbank cu ipoteca pe o amarata de garsoniera, credit in franci elvetieni, fara asigurare de viata( cica, nu era obligatorie la acel moment). Neavând copii rămânem eu( calitate de sotie), si mama lui mostenitoarele , de fapt a unei datorii. Eu nu lucram atunci, nu au putut sa imi transfere creditul( la partajul dezbatut la notar), si au ridicat din umeri, ca nu pot face nimic. Eu platesc de 3 ani rate in contul decedatului, nu am avut nici un drept sa fac conversie din franci in lei... nik. Eu lucrez in strainatate, sustin plata ratelor. Acum, banca transilvania, preluand volksbank, a deschis ochii. M-au chemat, spunand ca nu e ok sa platesc asa in continuare, ca volksbankul Nu a procedat ok. Dar, nici ei nu stiu cum sa imi transfere creditul, pt ca venitul din strainatate nu e acceptat, desi am adus acte. Cum pot proceda? Ca sa raman totusi cu locuinta( au mai ramas de platit mai putini bani decat valoarea ei...sentimentala si in bani.)

Alte discuții în legătură

Francul elvetian anghelgeorgiana anghelgeorgiana buna ziua.ma poate lamuri si pe mine cineva cat mai poate creste francul elvetian?mentionez ca am credit in franci.ce sanse sunt sa scada cotatia lui pe piata ... (vezi toată discuția)
Donatie rikitiu rikitiu Buna am un credit de nevoi personale la o banca in franci elvetieni si dupa cum stiti in ult timp a crescut francul f mult si nu mai pot plati ratele....nu ... (vezi toată discuția)
Chf iordacheionut01 iordacheionut01 Buna ziua am un credit in franci elvetieni la Raifaissen din 2007 pe 20 de ani platind 285 de franci lunar .Acum 2 zile mi au facut o propunere sa mi faca ... (vezi toată discuția)