avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... CHF
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

CHF

Buna ziua am un credit in franci elvetieni la Raifaissen din 2007 pe 20 de ani platind 285 de franci lunar .Acum 2 zile mi au facut o propunere sa mi faca conversia in lei pe aceeasi ani cu o rata de 900 in primul an urmand sa scada in urmatorii 2 ani la 835 si asa sa ramana pana la sfarsit ce ma sfatuiti sa fac , multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 17:30, 18 Ianuarie 2016
Ramane la aprecierea dvs.sa analizati daca propunerea va avantajeaza, in procesele cu credite in chf instantele nu au o practica unitara,in unele au casigat clientii, in altele bancile, mai ales la nivelul instantelor de recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Francul elvetian anghelgeorgiana anghelgeorgiana buna ziua.ma poate lamuri si pe mine cineva cat mai poate creste francul elvetian?mentionez ca am credit in franci.ce sanse sunt sa scada cotatia lui pe piata ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar in franci elvetieni alissab alissab Buna ziua ! In iunie 2007 am luat un credit ipotecar in franci elvetieni pe 35 ani,ipotecand apartamentul pe care l-am cumparat.Am luat 65450 CHF, avand ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil/franci elvetieni Nicoletaiulian Nicoletaiulian Buna ziua, as dori sa ma indrumati in ceea ce priveste speta mea legata de o executare silita a imobilului in care locuiesc pentru ca nu am avut ... (vezi toată discuția)