avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Fentare taxa de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Fentare taxa de poluare

Buna ziua.Va rog frumos sa imi spuneti cum pot cumpara un matiz din 2002 fara a nu plati acea taxa infernala de poluare un sfat va rog frumos multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: pasalegaviorela , utilizator 08:09, 29 Martie 2014
Nu puteti altfel decat de a da statul in judecata! Puteti fie sa platiti si sa solicitati restituirea taxei speciale (actualmente timbru de mediu!), fie sa nu platiti si sa solicitati obligarea inmatricularii fara taxa respectiva!
multumesc mult pt sfat , dar masina este inmatriculata in RO , circula pe strazile din RO de multi ani . masina a fost data cu procura de la un proprietar la altul 3 la numar ,pana acum . intrebare : in ce consta aceasta procura de care am auzit si care ar fi riscul sa cumperi o masina doar cu procura fara a face vanzare cumparare ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbru de mediu-trebuie sa platesc ? ovi1 ovi1 Am rugamintea sa-mi spuneti daca ar trebui sa platesc si cat anume, daca voi cumpara o masina inmatriculata in RO in 2010, diesel, veche de 18 ani, ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto craciun_silviu craciun_silviu Buna ziua, Stiti cumva cum as putea inmatricula si eu o masina fara sa mai platesc timbru de mediu(mentionez ca masina este inscrisa in RO insa nu are taxa ... (vezi toată discuția)
Platesc taxa de mediu? radupr radupr Buna seara, va retin atentia cu mai multe intrebari. In anul 2012 am achizitionat o masina productie 2005, inmatriculata prima data in Romania in august ... (vezi toată discuția)