Buna ziua si Hristos a inviat!
Sunt proaspat absolvent de studii economice si nu am prea multa experienta in munca.
Am depus prima data un bilant si mi-a spus ceva de Raport de gestiune. Unde pot sa gasesc un model de raport?
Societatea are ca obiect principal de activitate .............................................. Sumele înscrise în bilanţul contabil corespund cu datele înregistrate în contabilitate, iar bilanţul contabil a fost întocmit în baza balanţei de verificare.
Societatea în cursul anului ............. a realizat o cifră de afaceri de ..........lei, veniturile totale însumând ................... lei. Cheltuielile de exploatare sunt de ................ lei, iar cheltuielile totale sunt de .................. lei. Rezultatul exerciţiului aferent anului .................... este de ......................... lei, fiind rezultat favorabil se repartezează în felul următor:................................
Capitalul social este de ............... lei.
Localitatea, la data de ................. ADMINISTRATOR
Veniturile şi cheltuielile unităţii le puteţi prezenta mai detailat. Mai menţionaţi orice informaţie, pe care o consideraţi importantă. Acesta este un model foarte simplu, puteţi completa în funcţie de activitatea societaţii.