Buna ziua as-i vrea sa sriu ce se poate face in cazul meu dosarul cu numarul 27663 inregistrat la anrp a fost trimis de catre entitatea care a si facut evaluarea in 2005 la pretul anului 2004 este vorba de o firma de lichidari din Baia Mare dosarul a fost extras de calculator si trimis unui consilier in decembrie 2007 acum santem in aprilie 2009 si stadiul dosarului este in lucru la consilier si altii intre timp au primit si prima transa de bani la care au fost dosarele extrase de calculator in 2008 dosarul urmeaza sa se trimita la evaluare dar intreb si eu cand? la telefon mi se spune ca cu consilierul respectiv nu se poate vorbi dosarul e in analiza sa stau si sa astept.va mai intreb daca entitatea din Baia Mare a facut evaluarea in 2005 la pretul de 2004 de ce sa ales calea administrativa de despagubire odata ce evaluarea a fost facuta de ce nu sa trecut direct la despagubire ce se paote face in cazul acesta pot obliga anrpul sa plateasca dobanda din 2005 27 iulie pana in 2009 anul acesta sau ce se poate face in cazul acesta de a obliga anrp-ul la emiterea titlului de despagubire si la despagubirea propriu zisa va multumesc
Evaluarea se face de catre ANRP, prin consilierul la care aveti dosarul in lucru, iar cuantumul va fi stabilit de catre acestia printr-o hotarare, pe care daca o considerati necorespunzatoare o puteti atatca in instanta.
In ceea ce priveste celeritatea solutionarii dosarului tine de prioritatile ANRP-ului.
Insistati cu petitii si adrese.
Anrp legea 10
danw
vreau sa va intreb si eu in legatura cu legea 10 entitatea investita de catre avas in 2005 de a face evaluarea o firma de lichidari din BAIA MARE pentru un ... (vezi toată discuția)
Legea 10
danw
Buna ziua vreau sa va intreb si eu in legatura cu legea 10 entitatea investita de catre avas in 2005 de a face evaluarea o firma de lichidari din BAIA MARE ... (vezi toată discuția)