avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract vânzare-cumpãrare pentru import
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract vânzare-cumpãrare pentru import

Bună seara. Am și eu o întrebare pentru a importa cafea din Italia în România ce tip de contract de vânzare- cumpărare internațional am nevoie? Vă mulțumesc :)
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 09:04, 29 Martie 2014
Un contract ordinar, de tip bilateral si sinalagmatic, scris in romana si italiana, pe doua coloane.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Martie 2014
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare internationala - model, prevederi speciale, instanta competenta litigii crysenc21 crysenc21 Am si eu nevoie daca ma puteti ajuta, de un model de contract de vanzare-cumparare internationala - cumparatorii fiind o tara din UE si o tara din afara UE. ... (vezi toată discuția)
Cumpărare auto din italia AlinMarian9191 AlinMarian9191 Buna seara! As dori sa cumpăr o masina adusă din Italia pe platforma, de un roman! Masina nu are numere, deci presupun ca este radiată in Italia! Tipul mi-a ... (vezi toată discuția)
Recuperare auto retinuta alexandrag12 alexandrag12 Buna ziua, am urmatoarea speta: am cumparat o masina provenita din Italia de la un vanzator persoana fizica din Romania (al 3-lea) proprietar, in baza unui ... (vezi toată discuția)