avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de vanzare cumparare internationala - model, ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de vanzare cumparare internationala - model, prevederi speciale, instanta competenta litigii

Am si eu nevoie daca ma puteti ajuta, de un model de contract de vanzare-cumparare internationala - cumparatorii fiind o tara din UE si o tara din afara UE.

Ce prevederi speciale trebuie sa contina aceste contracte - referitor la modalitatea de solutionare a conflictelor - la instanta competenta?

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: corinamercas , utilizator 23:58, 28 Martie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Buna seara. Am si eu o intrebare pentru importul de cafea din italia in romania se poate utiliza acelasi tip de contract de vanzare-cumparare international, postat mai sus? Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vânzare-cumpãrare pentru import corinamercas corinamercas Bună seara. Am și eu o întrebare pentru a importa cafea din Italia în România ce tip de contract de vânzare- cumpărare internațional am nevoie? ... (vezi toată discuția)
Am o societate care importă marfa din italia Georgiana Luca Georgiana Luca Buna ziua,am o societate care importă marfa din Italia,mai exact cumpăr produse pt curățenie și detergenți și le vând într-un magazin in Romania.Pot ... (vezi toată discuția)
Situatie ipotetica, ca speta didactica: emmapirlog emmapirlog O autoritate publica din Romania semneaza un contract comercial cu o firma din Italia (sau alta tara UE). Contractul se semneaza in Turcia (sau alta tara in ... (vezi toată discuția)